+47 957 97 552 knutlagrud@hotmail.com

Reparasjon av glass

Vinduene i et hus er svært utsatt for vind, vær og bruk, de må tåle store variasjoner i temperatur, åpning og lukking og vasking. Derfor krever vinduene skikkelig vedlikehold som forlenger levetiden. Dersom vedlikehold ikke blir utført på vinduene kan det fort oppstå skader som kan bli svært kostbare å reparere. Du risikerer også merskader på andre deler av huset dersom vinduene for eksempel har punktert og fuktighet kommer inn.

Har du et dugget eller punktert vindu? Dersom glasset har punktert, kan det ofte dannes dugg mellom glassene i vinduet. Slik duggdannelse vil etter hvert føre til at glassene anløpes, blir stygge og delvis ugjennomsiktige. Ruten i vinduet bør da byttes ut eller repareres før det samler seg vann mellom glassene. Det er ikke alltid nødvendig å skifte hele vinduet, ofte kan vi i Valdres Glasservice AS reparere vinduet for deg.

Har det oppstått kondens på innsiden av glasset? Da er det ofte punktert, og må sannsynligvis skiftes ut. Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne en løsning.

Reparasjon av eldre ruter

Punkterte ruter er særlig et problem på ruter som er produsert før 1980, men kan også forekomme på ruter av nyere dato. Rutekonstruksjonene er heldigvis blitt bedre med årene, men dersom uhellet skulle være ute er det viktig å få det reparert og utbedret så fort som mulig, slik at en unngår at situasjonen forverrer seg. Valdres Glasservice AS hjelper deg med reparasjon av alle typer glass.

Forskjellige typer glass

Har du en dugget, eller knust vindusrute du ønsker å få skiftet veileder vi deg angående forskjellige alternativer du har mht. strømsparende energiglass, soldempende glass og eventuelt sikkerhetsglass, som også kan fjerne UV strålingen som bleker møbler og gardiner. Valdres Glasservice AS kan også gi deg prisoverslag på reparasjon/skifte av glass.

reparasjon av glass

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale.